Fluid Mold sistemi


Kompanija Fluid Mold Sistemi je specijalizovana za trgovinu i inženjering aktivnosti u oblastima industrijske automatizacije i procesne tehnike. Tržištu Srbije, Crne gore, Makedonije i Bosne i Hercegovne nudimo specijlizovana visokotehnološka rešenja za domen procesne industrije i domen proizvodnih tehnologija.

Kroz partnerstva sa vodećim svetskim kompanijama i u saradnji sa domaćim naučno- istraživačkim institucijama, možemo da ponudimo kompletna inženjerska rešenja, počev od koncepta, projektovanja, pa do izvođenja na lokaciji kupca.
Norgren
Schiebel
Erhard
Hora
Stubbe
Schiebel

INDUSTRISKA AUTOMATIZACIJA

Specijalizovana rešenja sistem-integracije i automatizacije proizvodnih procesa na bazi primene industriske pneumatike, hidraulike, robotike i programabilnih sistema upravljanja.

PROCESNA TEHNIKA

Specijalizovani smo za inženjering aktivnosti u domenu termoelektrana, hidroelektrana,rafinerija, vodovoda, pivara, cementara i sličnih procesnih industrija.

NAŠI PARTNERI

Da bi za naše klijente pronašli najbolja rešenja sarađujemo sa više vrhunskih proizvođača među kojima su Norgren, Schiebel i Erhard idr.
Norgren Schiebel Erhard

Direktor

  • Gvozden Dželatović

    Diplomirani inženjer mašinstva, fakultet završen u Beogradu na katedri za proizvodno mašinstvo.